www.mallorca-fly-ferie.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Velkommen til Mallorca-Fly-Ferie.dk

Mallorca fly ferie

Email Udskriv PDF

 

Velkommen til "Mallorca-Fly-Ferie.dk".

 

Denne side indeholder lidt fakta om Mallorca som vi håber kan være brugbare for dig som skal rejse til Mallorca for første gang. Ferie på Mallorca er en ferie med mange impulser og godt vejr. Det vil du snart kunne læse meget mere om ....

 

Vi er ved at flytte alle informationer fra vor gamle side til denne nye side - det tager tid - flere tusinde artikler og flere tusinde fotos skal overføres så vi håber du kan bære over med at der mangler indhold endnu, tak.

 

Mallorca er en del af Islas Bleares ( De Baleariske øer) der udover Mallorca omfatter Menorca, Ibiza, Formentera og Cabrera. Cabrera hører til Mallorca og er nationalpark. Mallorca har siden 70'erne været oversvømmet af turister og det har sat sine spor som man op gennem 90'erne har været meget opmærksom på. Hele Mallorca har siden 90'erne gennemgået en kraftig forandring. Mallorca har, selv efter mange års turisme, mange uspolerede områder der er en tur værd og oplever nu en kæmpe renæssance.

 

At rejse på ferie til Mallorca er på en gang både store flotte badestrande, sol, varme, storbyliv, landliv og grundlag for mange naturoplevelser. Er du til golf, vandsport, en tur på landet i lejet bil eller vil du bare slappe af ved pool'en ? .

 

En billig rejse til Mallorca giver mulighederne, du bestemmer selv...

 

Med en rejsetid på kun 2 timer og 45 minutter er Mallorca et attraktivt feriemål og du vil ofte kunne finde en super billig rejse til Mallorca.

 

Senest opdateret den Lørdag, 28 Maj 2011 11:04
 

Mallorca kort

Resources..

Login Form

Aktuelt vejr Mallorca og Danmark

No data available
Palma de Mallorca - Lufthavnen
--- °C
[Detaljer]

Online

Vi har 76 gæster online

Foto fra Mallorca


Se også...

Fra den 3. september 2011 flyver SAS igen direkte mellem København og Palma de Mallorca. SAS åbner ruten med 2 ugentlige afgange fra september, og det er planen at flyve fem gange om ugen fra sommerprogrammet 2012. Når ruten starter op til september, flyver SAS direkte mellem København og Mallorca på tirsdag og lørdage, og fra november 2011 og frem til april 2012 er der afgang til Palma og retur onsdage og lørdage. "Mallorca er en af skandinavernes favorit feriedestinationer. Dertil kommer, at de mange danskere, som bor eller har en feriebolig på Mallorca, har efterlyst direkte afgange. Så vi er meget glade for, at SAS kunder nu får en direkte vinterrute med kort rejsetid til og fra København. Samtidig bliver det nu meget nemmere for danskerne at tage en forlænget weekend på Mallorca, mens efterårsstormen blæser eller vinterkulden står på i Danmark," siger Per Møller Jensen, Vice President, Brand, Marketing og EuroBonus. Kilde: sas.dk - pressemeddelse